Românii vor beneficia de un nou tip de tichete, anul viitor

Angajații din România vor putea beneficia, începând de anul viitor, de un nou tip de tichete, în afara celor pe care le-au folosit până acum, precum tichetele de masă ori tichetele cadou.

Trendul tichetelor de dezvoltă tot mai mult în rândul firmelor. Aceste tichete pot avea orice valoare, însă acordate în limita a 150 de lei de persoană sunt scutite de taxe patronale, salariale şi nu sunt impozitate. În plus, acestea pot fi deductibile din fondul de salarii, dacă nu depăşesc plafonul de 5%.

„Pregătim lansarea pe piaţa din România a tichetelor culturale. În Franţa, spre exemplu, acestea sunt folosite de mulţi ani, cu un real succes, în special în rândul angajaţilor tineri, interesaţi de cultură, artă, evenimente culturale. Credem că, atât companiile, cât şi angajaţii, sunt pregătiţi pentru un astfel de instrument de motivare, în special industriile creative, tech şi mediile antreprenoriale. În afară de acest nou tip de tichet, pregătim lansarea cardului cadou Up Cadou, varianta electronică, modernă şi simplu de utilizat, a bine cunoscutului tichet cadou", a declarat pentru Capital Elena Pap, director Up Romania, unul dintre principalii emitenţi de tichete valorice.

STIRI RECENTE

Andone, pe lista Barcelonei

Prețul energiei electrice a atins un nou record. Românii plătesc cel ...

Iohannis: Solicit Guvernului să vină cu soluții în privința recursului ...

Proiectul MAI care îi sperie pe șoferi

Anunțul de ultim moment al Casei Naționale de Pensii! Mai multe categorii ...

...